Om oss 2017-11-27T13:11:57+00:00

Tété-a-tétés affärsidé

Vår affärsidé går ut på att erbjuda de bästa möjliga resurser som krävs för konferenser, lägerverksamheter, teambuilding-aktiviteter, kickoffs,
veckoslutskurser, sommarkurser, kollo, reträtter, idrottsturneringar och boende till så låga priser som möjligt för att så många som möjligt ska kunna besöka och njuta av vår underbara kursgård.

Man kan driva en framgångsrik kursgård på många olika sätt, oftast genom att hålla höga priser – vi på Téte-a-téte har dock valt en helt annan väg. Vi investerar och höjer trivselfaktorn till ett riktigt bra pris som passar de flesta plånböcker. Vi vet nämligen att priset är avgörande för många och vill gärna att våra gäster kommer tillbaka både en och två gånger. Det är ingen hemlighet att en nöjd kund kommer tillbaka, därför värnar vi extra om er genom att erbjuda en högst personlig service och ett gott långsiktigt samarbete.

”Vi rekommenderar verkligen denna anläggning som vi hade vår nordiska konferens på! 10/10”

– GreenPeace

Hur lyckas vi med detta?

Hur vi lyckas med detta, är genom god planering, enkla lösningar, en ständig optimering av driftkostnaderna, avfallshanteringen och sist men inte minst, genom en öppen medvetenhet bland våra gäster – vi sparar på miljön och pengarna tillsammans!

God planering

Enkla lösningar

Ständig optimering

Avfallshantering

Öppet medvetande

Spara på miljön

Hur det drivs

Grundaren av Tété-a-tété är Sveriges mest prisbelönte sociale entreprenör, Michel Issa. Det är han som driver stället och tack vare anläggningen har blivit årets sociale entreprenör.

Läs mer om Michel Issa här michelissa.se.

Hos oss passar alla in

UPPTÄCK MER

FÖLJ VÅRA SOCIALA MEDIER

VILL DU UPPLEVA DETTA?

BOKA DITT SÄLLSKAP IDAG

BOKA

HAR DU NÅGRA FRÅGOR?

KONTAKTA OSS

KONTAKT